Det senaste bolaget som jag är involverad i är Köksspecialisten i Stockholm AB som är ett byggföretag i Stockholm som ägnar sig främst åt att renovera hemma hos privatpersoner. Köksrenovering Stockholm helt enkelt. Under Januari 2021 så byter bolaget namn till ”Renovate” men jag vet ännu inte exakt vilket namnförslag bolagsverket godkänner så vi får se…

Jag såg potentialen i ett starkt varumärke men ett bolag med strukturella utmaningar. Jag såg att jag kunde tillföra styrelsekompetens och mina kunskaper inom marknadsföring sedan BizWell och Leván Media tiden skulle kunna falla i god jord här. Jag är numera styrelseordförande i bolaget och arbetar deltid operativt med affärsutveckling. Byggjobbet överlämnar jag dock till de som kan den biten mycket bättre än jag 😉

Köksspecialisten har över ett hundra MYCKET nöjda kunder runtomkring i Stockholms län och hantverkarna gör ett helt otroligt arbete ute hos kunderna.

Nyligen så har vi även anställt en väldigt vass kompetens i form av en tjej som heter Tina som är inredningsarkitekt i grunden men som också har gedigen erfarenhet av just köksbranschen, inte minst mycket goda säljsiffror. Hon kommer att arbeta som projektledare och åka ut och möta kunderna. Det känns som en klockren matchning!

Min tanke är att vi ska bygga det här bolaget sakta men säkert till något riktigt stort och redan nu är vi på god väg då orderböckerna börjar fyllas och spännande samarbeten knyts.

Så om du är ute efter att renovera och bor i Stockholm med omnejd så ska du definitivt kolla in www.renovate.se (ny hemsida sedan januari 2021)